Alex en Lisa, getrouwd in nollen van callantsoog. Een eigentijds huwelijk, prachtige sfeer met vintage tinten. Less is more en zo simpel in de flanken van duinen met die prachtige wind door dat duingras. Heerlijk om hier gefotografeerd te hebben met dit bruidspaar, iedere locatie is voor een fotograaf een uitdaging maar met de juiste klik en de beste smaak...

John en Monique, in het romantische Kasteel van Engelenburg te Brummen. Getrouwd op 28 september met het mooiste en perfecte herfstlicht, met dit lage licht wordt mijn kundigheid weer flink op de proef gesteld want het fotograferen in tegenlicht is een hele kunst. Een eer om dit prachtige huwelijk in sfeer te fotograferen.

Wat een betoverde dag als je trouwen gaat op Bali.. Sjoerd en Cheryl hebben hun dromen waar gemaakt en als huwelijksfotograaf mocht ik ook mooiste dag vastleggen. Prachtige tempels en sfeervolle rijstvelden om te fotograferen. Trouwen aan de zee bij in prachtige villa -Villa Buddha-

Ellen en Mario, gefotografeerd en getrouwd in de betuwe

Trouwen in hartje Utrecht, het avondlicht van de stad, de dom in de spotlights, trouwen in de winkel van Sinkel... Een geweldige gelegenheid om van Herman en Miranda een unieke serie te maken.

Eline en Arjen, samen met hun zoontje Nieuwegein. Dit bruidspaar wist precies hoe zij hun dag wilden invullen. Trouwen vanuit het Mary K hotel, foto's in hartje Utrecht en daarna trouwen in the Green village te Nieuwegein waar je als het mooi weer is heel erg bijzonder kunt trouwen in de riante tuin van de boerderij.

Teun en Marieke

Teun en Marieke

José en Eric

José en Eric